Dagen vår

Jeg har jo helt glemt å skrive om dagen vår, hehe! Så jeg får nesten fortelle litt nå;) Vi hadde på forhånd bestemt at vi skulle feire på big horn steakhouse fordi vi ville gjøre noe spesielt på dagen vår (vi spiser svært sjeldent på dyre restauranter). Så denne dagen var noe vi begge gledet oss til. Litt luksus å spise en biffmiddag som vi ikke har stelt i stand selv, hehe:) Ettersom dette er noe vi mer eller mindre aldri gjør, så hadde vi planlagt å spise treretters middag.. Men vet dere hva.. Etter forrett og middag så var det ikke SJANS at vi klarte å få ned dessert, så vi fant ut at vi heller fikk ha den til gode;) hihi.
Hvis noen lurte så bruker vi selvfølgelig av felleskassa på måltider som dette. Blir så provosert når damer mener at det alltid er kjæresten som skal betale.. Hos oss så er det enten den ene eller den andre som spanderer (noe vi gjør ca annenhver gang) eller så tar vi det av felleskontoen:)

Når vi kom hjem så var Stian VELDIG klar for å få pakken sin. Jeg hadde nemlig snakket om den i en evighet, og han har vært supernysgjerrig på hva det var. Han fikk en Nintendo 3DS som han er superfornøyd med.. Hehe. Må helt ærlig si at jeg også syntes den er veeeldig gøy å dille med og så mye som vi reiser så tenkte jeg at det kan være lurt at han har noe å holde på med på flyet. Stian er nemlig en av de som ikke klarer å sove eller slappe skikkelig av på lengre flyturer, så da er det greit med litt underholdning:)


Selv så har jeg jo verdens beste kjæreste som skjemmer meg så til de grader bort. Jeg fikk billetter til Kurt Nilsen sin konsert som skal være i november, gleder meg!  I tillegg så møtte han meg med verdens største bukett med roser når han hentet meg på skolen, knallfine! ...og som om ikke dette var nok, så har han laget et personlig gavekort på tur til prekestolen hvor vi skal sove i telt i 1-2 netter og en friluftstur et annet sted, hvor vi også skal sove i telt. Oh YES. Han kunne ikke ha vært mer spot-on! :) Er ikke så overraskende at jeg elsker denne mannen nei:) <3Alt i alt så hadde vi en fantastisk flott dag... Og når jeg tenker over det så kjenner jeg på hvor lykkelig jeg er over at vi har et så sunt og godt forhold som vi har. Det materielle har lite fokus hos oss selvom begge liker å slå på stortromma en gang i blant og overraske partneren.. men, det er kjærligheten til hverandre som er i høysetet, for å si det sånn:) <3

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 27.10.2012
  • Klokken: 23:36
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits