Helg Helg Endelig Heeeelg!

Denne uka har vært veldig lang, gruppeoppgave levert, masse drama og selvfølgelig herlig kjærestekos. Med drama så mener jeg dramatimer. You know, vi har en overivrig aktivitetsfaglærer som ELSKER drama. Så det har vært rollespill på menyen denne uka. Tror ikke jeg kan få sagt hvor mye jeg hater rollespill... Så jeg har med andre ord lidd. Tror dramating er det verste jeg kan bli tvungen til å gjøre, like seriously. Men, nå er jeg ferdig med det! Takk Gud! Alle obligatoriske oppgaver er levert og jeg kan konsentere meg om eksamensrettet pensumlesing:)

Ellers så har det "snødd" her i Stavanger, juppidoo, og jeg føler meg som en trekkfugl. Kunne godt tatt turen til et innmari varmt sted de neste seks månedene fremfor å fryse i norge frem til Mai.. Meeen, alt til sin tid:P Må fryse litt for å sette pris på varmen som kommer til sommeren? Eller noe? Er bare så inderlig synd at det ikke blir skikkelig vinter her i Stavanger.. Skulle ikke ha klaget om det ble halvannen meter snø, varm sol og blå himmel. Men "snø" "sol" og "blå himmel" er jo fremmedord her i vest..Må ta til takke til "slaps" "regn" og "grå himmel" ja:P

Denne helgen skal Stian og meg slappe skikkelig av.. Merker det trengs. Både for meg og Stian... Han har hatt en del tunge dager på jobb og sliter med veldig vondt i hodet om dagen, så tror det gjør godt for han å ta det rolig hjemme et par dager. Mulig jeg lager en god kake i kveld, har kjesket skikkelig på det de siste dagene.. :)Tommel opp for avslapping på sofaen! :)

God helg!

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 26.10.2012
  • Klokken: 18:49
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits