Tiden flyr fra meg

Herlighet altså, jeg må nesten bli kåret til verdens verste blogger.. For jeg blogger jo så lite om dagen at det nesten er helt skremmende:P Men ja, timene og dagene bare flyr forbi meg, timeplanen min stappfull om dagen:s Akkurat nå sitter jeg altså og bruker min dyrebare lesetid på skolen for å hive inn et aldri så lite innlegg til dere;)

På fredag så hadde jeg en konteeksamen, dvs. Jeg forbedret en karakter jeg ikke var fornøyd med.. Lure meg klagde nemlig på en relativt grei karakter og endte opp med en dårligere karakter enn det jeg hadde fått i utgangspunktet. Bummer! Er en skikkelig Einstein altså:P Men men, det er jo risikoen man tar ved å klage... Så fremfor å ha en karakter som jeg ikke føler representerer det jeg kan i faget, så gnålte jeg meg til å få ta hele eksamenen på nytt for å forbedre karakteren (det er nemlig i utgangspunktet ikke lov på vårt universitet). Så da var det jaggu frem med bøkene igjen og fyre løs med det jeg hadde på lager. Så vi får nå se da.. Sensurfristen er 21september, så er ikke så innmari lenge til jeg får svar:)

Ellers så kom våre kjære mødre på besøk fra torsdag til mandag, bybertene hadde tatt buss fra Grimstad til Stavanger, så jeg og Stian var på ONS-fest med firmaet hans før de kom, og når de (endelig) fant veien så fikk de kikka seg litt rundt de óg. :) Det var mange artige folk der altså, så det var en utrolig underholdende kveld. Trives så godt i lag med kollegaene til Stian, herlige folk - alle som en! :) Gleder meg allerede til neste "sammenkomst" selvom det nok ikke blir ONS-fest med det første:P hehe.


Klar for oljebransje-fest..!

Etter jeg hadde hatt eksamen på fredagen så hoppet vi innom kvadrat en tur og ordnet mobil til min kjære svigermor, hun ville også ha en litt moderne mobil så da blei det jaggu Samsung Galaxy SIII på ho også:) Både jeg, Stian og Jorun er innmari fornøyde med mobilen, så jeg kan ikke annet enn å anbefale den videre. Mamsen har også oppgradert sin "knapp-telefon" med en touch, men begynner i det små sånn at hun kan venne seg litt til det. Hun har fått min HTC Desire som snaut er et år gammel og er veeldig pent brukt - den passet perfekt til hennes mobilbruk, så tror den er midt i blinken;)

Vi har også spist... Enorme.. Humongous.. Mengder med søtsaker og mat i helga. Alt fra kinamat og smågodt til biff med soppstuing og oreokake:D Tihi. Skjemt oss selv skikkelig bort med andre ord! Vi var innom Sandnes garn en liten tur hvor mamma og svigermor handla sånn ca 10kg garn til sammen (Jada.. Gudene må vite hvordan de fikk det med seg ned til sørlandet på bussen:P)  og vi har spilt masse kort! Elsker å spille kort mot mamma, svigermor og Stian.. Føler vi er veldig like, alle tåler å tape og alle elsker å vinne;) hihi.På mandag og tirsdag så begynte realiteten igjen her i Stavanger, full skole og treningsstart. I dag er det onsdag, og jeg kan meddele alle dere som leser dette at jeg er støl. Superduperstøl. Har ikke trent på... EVIGHETER. Så det var på tide! Kroppen min reagerer tydeligvis som et gedigent spørsmålstegn, jeg  kan nemlig ikke huske at jeg har vært så støl. Ever. Det verste er at jeg begynte mykt og uten å presse meg selv for hardt. Så. Det var ukas klagesang;)I kveld så skal vi bare slappe av med litt "magic"-kort spilling (skikkelig nerds vettu;), kos på tven og jordbær med melk. NomNom <3

  • Kommentarer: 2
  • Postet: 05.09.2012
  • Klokken: 18:56
  • Kategori: » Blogg

2 kommentarer

Skrevet av Mamma  kl.23:01  @ 09.09.2012
Det var så utrolig koselig å være på besøk hos dere! Virkelig stas å få se Stian in action på ONS festen og veldig stas å få se prosjektene! Det var ei deilig helg og jeg gleder meg til å se dere igjen! Skal se om ikke Jorun og jeg kan få bestilt oss en tur før jul:-) Kan opplyse om at garnet faktisk fikk plass i kofferten!! Har jo din koffert vettu...den med dobbel topp som kan tas ut ved behov, hehe:-D Må si at jeg også elsker å spille kort med dere! Gleder meg til jula!!!! PS: jeg orker ikke synet av oreo kjeks, HAHA:-D
Skrevet av Lurre  kl.09:37  @ 12.09.2012
Mamma: Jaaa:) Vi gleder oss masse til neste gang!! Hehehe.. Ja, den var vel helt sprengt tenker jeg!! :P

<3 Ps. Ikke jeg heller!!!

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits