Jobbedag

Jeg er den fødte livsnyter, jeg gidder ikke stresse eller å se på ting som "slitsomt" eller et "ork". Jeg tar ting i mitt eget tempo, samtidig som jeg gjør det som forventes av meg (og gjerne litt til). Når jeg sykler til jobb så beregner jeg ti min ekstra, bare sånn at jeg kan kikke på alt det fine rundt meg:) En fordel med å bo på landet!


Kornåkeren vi bor rett med <3

Nå har jeg jo verdens beste jobb, hvor jeg har mye ansvar og derfor ikke trenger å løpe som en strikk sjøl:P. Tror ikke jeg kan få sagt det nok, men jeg elsker jobben min <3 Herlige kollegaer, sjefer,  beboere og arbeidsoppgaver. <3 Når jeg har lunsjpause så ser det somregel sånn her ut:Middagsrester fra dagen før (som jeg hadde maltraktert før jeg tok bildet), kaffemocca og ei bok:) Akkurat nå så leser jeg "barnepiken" som jeg har hørt mye om. Den har også blitt filmatisert , men den har jeg bevisst ikke sett siden jeg ville lese boka først! :) Til nå så er boka innmari lettlest og den har ikke gitt meg de helt store overraskelsene. Jeg vil tro den er litt mer gripende om man ikke har lest liknende bøker før. Den tar for seg raseskillet på 1960tallet i USA, som jeg syntes er et veldig spennende tema. Den kan absolutt anbefales og kan leses av alle. Den har ingen grove skildringer, men den setter helt klart følelsene i sving. A page turner and a "must read"! ;)

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 25.07.2012
  • Klokken: 13:55
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits