Strikkhopp fra Trolljuv Bru

Jada, nå er det gjort! Jeg har offisielt hoppet i strikk for første gang..! Og FOR et kick! Jeg kjøpte strikkhopp-gavekort til Stian til bursdagen hans i fjor, og nå fikk han endelig brukt det! Jeg kunne jo ikke være dårligere, ettersom det var meg som hadde kjøpt det til han.. så da måtte jo nesten jeg også hoppe! :P

For det er jo ingen hemmelighet at jeg har littebittegranne høydeskrekk (jada, man skulle ikke tro det når jeg klatrer og allting - men dere skulle visst hvor mange ganger jeg er på gråten og begynner å hyperventilere når jeg er 15m over bakken med kun et "tynt" tau som sikkerhet). Men jeg liker å utfordre meg selv, se hvor tøff psyken min egentlig er og hvor mye jeg egentlig bestemmer over min egen kropp.

Når jeg sto på kanten av stupet og skulle hoppe så var jeg på gråten. Jeg skalv som et aspeløv og hendene mine var superklamme. Men jeg visste jo at det ikke var noen reell fare involvert. Strikket blir byttet etter 200 hopp, og da er det ingen slitasje på strikket. Han fyren som sto sammen med meg på avsatsen hadde hoppet over 40 ganger, og hadde demonstrert et hopp for oss, samme dagen. Det er jo ingenting å være redd for? Samtidig så ser jeg ned 118 meter og jeg tenker at jeg skal dingle 15 meter over en av de store steinene. Fritt fall, MANGE titallsmeter. Jeg som ikke tør å hoppe fra 5meteren i svømmehallen engang.

Men jeg gjorde det. Bestemte meg for å se rett frem mens de som sto på brua telte ned. 5 - 4- 3- 2- 1 - HOPP. Og da var det gjort. Jeg fikk et adrenalinkick som var helt SYKT og jeg kunne ikke annet enn å glise de neste timene etter hoppet. Jeg ville gjort det igjen in a heartbeat, hadde det bare ikke kosta 690,- :/ Men pengene var definitivt verdt det. Dette blir nok et "once in a lifetime stunt" og noe jeg aldri kommer til å glemme. <3Stiangutten som får opplæring i hvordan man skal hoppe fra avsatsen!


Siste finjustering av selene før hoppet mitt!

Vi har filmet begge hoppene, og de kommer straks i eget innlegg. <3

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 22.07.2012
  • Klokken: 16:34
  • Kategori: » Eventyr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits