07.07.2012

Wæææh.. Var ikke hjemme fra jobb før halv tolv i går.. Tok ca halvannen time hver vei til jobb, så jeg er (foreløpig) fornøyd med det. Bruker da rett under en halvtime på en halv mil, og det er akseptabelt i forhold til den dårlige kondisen min:P

I dag så er jeg heeelt gåen, haha. Kanskje ikke så rart ettersom de siste dagene har bestått i sykling og jobbing. Skulle egentlig ha vært ute og sosialisert meg med Marthamor på byen i kveld.. Men ettersom musklene mine ikke er heelt enige med meg i det, så får det vente litt:) Hihi. Tror det blir bedre når jeg har fått sykla ruta et par ganger og fått den inn i "kroppen" :)

Men jeg klarte altså å sykle 3,4 mil + jobbe 7.5 timer i går, så jeg er innmari fornøyd med egeninnsatsen.. Føler jeg lever litt etter ordtaket  "det er utrolig hva man ikke kan, når man av ærlig vilje ikke prøver" for tiden.. Hiver meg ut i ting og situasjoner jeg tidligere ikke ville trodd var mulig. Da er det moro når man finner ut av ting på egenhånd altså! :)

Ellers så skal kvelden nytes godt plantet i sofakroken sammen med fin-mannen, mens vi ser på revenge, spiser bakt potet og snop. Ikke så galt det heller altså!! ;)Det blir liksom ikke så allverdens å skrive om fra jobb da jeg har streng taushetsplikt, og den opptar jo størstedelen av dagen min. Oooog dagen i dag har jo ikke vært verdens mest givende.. hihi..  Det blir en mer spennende bloggdag i morgen og på mandag.. Lover!! :D

  • Kommentarer: 4
  • Postet: 07.07.2012
  • Klokken: 17:36
  • Kategori: » Blogg

4 kommentarer

Skrevet av Mieu  kl.17:53  @ 07.07.2012
Flink du er, da!

Revenge er så bra, er helt avhengig, jeg.
Skrevet av Lurre  kl.18:45  @ 07.07.2012
Mieu: Thank ju;)
Ja, det er helt fantastisk bra!! :)
Skrevet av Silje  kl.18:48  @ 07.07.2012
Skal si du er flink:-) Du får jo superkondis av dette;-) Må dere ha en fin lørdagskveld og helg:-D
Skrevet av Lurre  kl.18:54  @ 07.07.2012
Silje: Hihi! Ikke så veeldig flink enda, har ikke blitt supermange sykkelturer forløpig, men det kommer seg! tusen takk:) dere må kose dere, dere også:9 Hils Thomas!

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits