Reisedagbok: Senggigi-Lombok, dag 16.

Stian ble dessverre ikke bedre over natten, og planen var egentlig til å dra langt inn i bushen i Lombok for å dykke og være i tre netter. Vi endret planene ettersom han hadde høy feber og følte seg veldig klein.
Vi fant ut at vi skulle være en natt i Senggigi før vi tok flyet videre til Jakarta dagen etter (hvor de har leilighet).. Så vi tok båt fra Gili Trawangan i ellevetiden på formiddagen og tutet over til Lombok. Utover dagen så ble Stian kleinere og kleinere og begynte å kaldsvette, så da ble det jaggu en tur til sykehuset for å se hvordan ståa var. Han fikk tatt et par blodprøver ettersom legene mente det sto mellom tre diagnoser, malaria, dengufeber eller bakteriell infeksjon i kroppen. Heldigvis viste blodprøvene at det var det sistnevnte. (Thank God!).


Sjuklingen min etter å ha blitt tappet for blod <3

Så han fikk med seg antibiotika (den antibiotikaen han fikk på Gili Trawangan kunne han bare kassere, ettersom de var veldig dårlige for magen). Vi fant også ut at legen på Gili hadde KUN gitt han smertestillende, selvom han mente det var febernedsettende (som han også hadde skrevet på pakningen til Stian) så legene på Lombok bare ristet på hodet.. Gullgutten hadde altså gått UTEN febernedsettende, noe som kan være livsfarlig.. blir så forbanna på sånt!! Vi var gått tom for paracett selv, så neste gang jeg skal på tur så tar jeg med meg mer enn et halvt brett, just in case.


Meg som kjeder meg litt i taxien! hehe!

Han fikk iallefall ny antibiotika som er mer skånsom for magen, sterk paracett, tabletter for å stabilisere magen og malariatabletter.
Malariatablettene blir han ikke å bruke ettersom det er unødvendig når vi ikke er steder hvor det er høy forekomst av malaria, men skjønner jo at legen ville være på den sikre siden.. hehe:)

Etter turen til sykehuset så hoppet vi innom et nyyydelig sted for litt biff, og jeg syntes den var knallgod!! :) Ble en relativt tidlig kveld for oss ettersom Stian var dårlig, og vi skulle opp tidlig dagen etter for å ta fly til Jakarta.


Middag!To flotte menn! :) <3

 

Det skal sies at Stian er mye bedre nå, og har lite feber, så det er et steg i riktig retning. Om en dag eller to så er han antagelig helt symptomfri! :)
Btw. Viktig med reiseforsikring.. Vi har heldigvis "verdens beste" forsikring hos Europeiske, sånn om uhellet skulle være ute, sånn som det har vært denne gangen. Sånt skjer, og heldigvis er vi flinke til å ta det med godt humør og kose oss fordi om. :) <3

 

  • Kommentarer: 2
  • Postet: 17.06.2012
  • Klokken: 05:30
  • Kategori: » Eventyr

2 kommentarer

Skrevet av Ine  kl.00:20  @ 18.06.2012
Håper han blir 100% fin igjen snart!:)
Skrevet av Lurre  kl.13:38  @ 18.06.2012
Ine: Det satser vi på:) <3

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits