Reisedagbok: Gili Trawangan, dag 15.

Siste dag på Gili Trawangan.. Stian våknet med høy feber og kraftige skjelvninger midt på natta, og lå sånn i mange, mange timer (mens jeg prøvde å hjelpe så godt jeg kunne med paracett, vann og kos).
Begge sovnet etter en stund, men Stian hanglet hele dagen med hodepine, muskelsmerter, leddsmerter og magevondt. Ikke kjekt! Så dagen ble brukt til å være "inne" på hotellrommet, ikke at det heller er så stein hakkende galt med tanke på at vi hadde privat basseng.. hehe. Det ble en del soling og boklesing for min del, mens stian lå i senga på rommet og sov feberen av seg.

Utover kvelden så ble han bedre, men jeg fant ut av at jeg ville innom legen for å få en kløekrem til leggen min ettersom jeg kom nær en "fire coral" på Bali når vi dykket, og selvfølgelig fikk brent halve leggen:P
Svien gikk greit, men når det begynte å klø... herreminfred, holdt på å bli gal. Så da hoppet jeg innom legen, han gav meg to typer tabletter og en krem til å smøre på. Den ene tabletten skulle lindre kløen "innenfra" (ganske greit med tanke på de 192039203myggstikkene jeg også har:P) og den andre skulle redusere rødheten og ødelegge den resterende giften. Kremen gikk også på kløe, men utenfra. :) Disse preparatene hjalp kjempegodt og etter et par dager så har hevelsene senket seg fullstendig og etter første tablett så sluttet det å klø. Kunne ikke vært bedre.

Når natta kom igjen så ble Stian verre igjen, og da valgte vi å gå innom legen enda en gang, men på hans vegne. Temperaturen hans som var veldig lav sammenliknet med natten i forveien og lå på 38.5 (som tilsier at den har vært over 40 på nattestid) så legen konkluderte med å gi han C vitaminer, antibiotika og smertestillende. Ettersom vi er veldig forsiktige med å ta antibiotika med mindre det er noe virkelig alvorlig (for å unngå å bli immun) så ventet han med å begynne på antibiotikaen for å se om han ble bedre.

På vei hjem fra lunsj i sentrum <3


Afia og meg før middag:)


Deilige nygrillede "snapper"en min!


Stian og Sviger er fornøyde med den grilla biffen! :)


Finingen min <3Oppe i trehytta hvor vi hadde litt drinker <3


I trehytta!

Stian ble dessverre kjempedårlig igjen på natta og hadde veldig vanskelig for å sovne. Så da ble vi å se på "Journey 2 the mysterius island" på pcen, en skikkelig familiefilm som jeg sovna midt inni.. selvom den var kjempespennende!!!! hehe:D

 

  • Kommentarer: 1
  • Postet: 16.06.2012
  • Klokken: 15:51
  • Kategori: » Eventyr

Én kommentar

Skrevet av ASAC  kl.15:59  @ 16.06.2012
Fine bilder! :D

-Kommenter gjerne tilbake! :)

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits