Reisedagbok: Bali, dag 11.

Siste dagen av dykkerkurset:(  Ettersom vi hadde gått igjennom all teorien på de to tidligere dykkene så var de to dykkene vi hadde denne dagen kun "pleasure" dykk:)
Vi måtte ned til 18 meter for å fullføre kurset, og jaggu snauet vi ikke 20.. hehe:P Men det var veldig spennende:D Vi fikk dykke i et gedigent skipsvrak som er 120 meter langt, igjennom trange hull og åpninger, så det var ikke rart vi ble litt revet med og var nede på 20m et par ganger;) Vi fikk dessverre ingen bilder fra under vann denne dagen ettersom vi var dypere enn det kameraet er beregnet for.. så da tok vi ikke sjansen.

Når klokka nærmet seg fire så tok vi fatt på den 2-3 timer lange kjøreturen ned til Kuta igjen, der ventet svigerfar og Afia på oss  på Un's hotel, og vi gikk ut for å spise middag og få litt godt å drikke en liten stund etter vi hadde sjekket inn igjen.Cosmo <3


Grei mengde mat, hehe!

Det ble en veeeldig sen kveld på oss.. må vel innrømme at vi ikke krøyp inn under dyna før i tretida, ble mye latter og fjas ut i de små timene ja:) <3
Også må det jo nevnes at PADI open water kurset ble veldig godt bestått;) Divemasteren var både imponert og fornøyd over ferdighetene våre, så nå er det ingen vei tilbake:D hihi.

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 13.06.2012
  • Klokken: 10:27
  • Kategori: » Eventyr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits