Reisedagbok: Bali, dag 9.

Vi startet det store dykkereventyret vårt andre dagen i Bali:) Planen var å få gjennomført PADI open water, sånn at vi ble sertifiserte dykkere.  Vi hadde først teorikurs og litt oppgaver før vi dro til et veeldig fint hotell og hadde bassengdykk. Jeg har dykket en gang tidligere.. i basseng... som begynner å bli noen år siden (nærmere 10 *host*). Stian derimot har vært på 10-12 meter før, og dykket en del ettersom svigerfar er en erfaren dykker og har dykkerutstyr liggende.

Det var veldig moro å få lære å sette opp utstyret, så vel som å lære mer om hvordan man opprettholder likevekten i vannet (sånn at man ikke stiger eller synker) og andre basic skills.
Vi dykket i rundt en time og hadde det veldig kjekt. Vi betalte 2000,- hver for kurset og servicen har vært outstanding. Vi var alene med divemasteren, så vi fikk læring inn med t-skje for å si det sånn!! hehe:DPå med våtdrakt <3
Bassengdykk!
Hotellet vi hadde bassengdykket på :)


Bassenget vi dykket i!


Finingen min på vei hjem til Un's hotel:)

På kvelden så labbet vi rundt litt, gikk ned på stranda i mørket og spiste is.. Det er merkelig hvor fort man vender seg til varmen! Jeg ble helt sjokkert når isen begynte å smelte etter et par minutter i nattemørket, ettersom jeg ikke følte det var særlig varmt.. Før det gikk opp for meg at det faktisk er rundt 28C på kvelden og.. hehe.. :)

Vi gikk tidlig til sengs ettersom vi skulle opp grytidlig dagen etter, da var det første sjødykket som sto for tur og vi skulle være en natt i Tulamben.

  • Kommentarer: 2
  • Postet: 12.06.2012
  • Klokken: 11:14
  • Kategori: » Eventyr

2 kommentarer

Skrevet av Mamma  kl.11:29  @ 12.06.2012
Gratulerer med sertifikatet! Gøy at dere tok med undervannskameraet:-) Fine bilder:-)
Skrevet av Lurre  kl.12:10  @ 12.06.2012
Mamma: Tusen takk! Jepp:) Blir flere sånne bilder:)

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits