Reisedagbok: Jakarta, dag 6.

Vi våknet rundt klokka 0930 til Afias mat-os, ettersom hun var i full gang med å lage storslagen frokost - igjen. Det er helt utrolig at hun som muslim orker å steike bacon til oss... hehe.. stakkars menneske!
Det ble iallefall en himla god frokost igjen, som alltid! Kommer til å bli supertjukk av all denne gode maten jeg, tihi:) Kan ikke klage;)

Dagen startet for fullt med bading i bassenget før vi tok turen til senteret for å slurpe i oss litt frappucino fra starbucks (til halv pris av normalt;), og kikke litt i butikkene som var der... Jeg må helt ærlig si at hjertet mitt blør for dyrene her.. uff. Vi tittet innom en dyrebutikk, og der står valpene på ca 0.5mx0,5m på rekke og rad for å tiltrekke seg kjøpere.. Virkelig et trist syn.. Hadde akutt lyst til å sette i gang en "release the puppies" aksjon... men tror ikke jeg hadde kommet så langt der altså:P Nei uff... med tanke på hvor mange løse hunder det er i Indonesia så er det ingen grunn til å kjøpe valper som blir solgt på en sånn måte. Guffent! Det er jo hverken første eller antagelig siste gang jeg ser dyr stå sånn, men det gjør like vondt hver gang!!

Ellers så slappet vi godt av etter en laaang reise fra Dubai kvelden før:) Vi tok også turen innom et spa hvor vi fikk massasje i en time for 25kr.. hihi..
Det var riktig nok thaimassasje, så ehem.. det var litt hardhendt men for all del, hun fikk løsna godt opp i hele kroppen min:)Jeg og den ene pusekatten til svigerfar.. superskjønn.. og kjempekosete <3 Kastet min elsk på den lille tassen:)

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 12.06.2012
  • Klokken: 05:07
  • Kategori: » Eventyr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits