Reisedagbok: Dubai, dag 3 & 4.

Denne dagen fikk vi gjort litt av hvert. Det første som sto på planen var så besøke gull-souqen (gullmarkedet) som var mindblowing! Vi måtte ta litt buss og tog for å komme dit, men det var definitivt verdt det:)


Vinduet til  en av de mange hundre gullbutikkene!

Etter vi hadde vært på markedet så dro vi for å se Burj Khalifa. Verdens høyeste bygning. Jeg anbefaler alle å se denne bygningen dersom de skal til Dubai, det er absolutt verdt de 150 kronene det koster å ta heisen opp til 124 etg. :) Utsikten er helt fantastisk! Det er heller ikke for mange folk oppe om gangen.


Klokka seks satt vi oss ned for  se på vannshowet som de hadde utenfor Dubai Mall, fontener som "danser" etter musikk.. tihi, og når vi turet hjem i åttetiden så hoppet vi rett i bassenget som befant seg på taket i 13etg. På hotellet så var det både basseng, boblebad, steamrom og badstu.. yum. Som balsam for såre sjeler;) hihi. Har dessverre ikke bilder fra bassenget selv om jeg strengttatt burde tatt bilder av den nydelige utsikten! Men sånn er det.. Noen ganger er man litt for opptatt av å nyte, fremfor å ta bilder.. hehe:D

Dagen etter satt vi oss på flyet til Jakarta (flyet dro klokka 11) og vi ankom Jakarta rundt midnatt (en del tidsforskjell her.. Nå er vi iallefall 6-7timer foran Norge:). Stians pappa Steinar og kona hans Afia hentet oss på flyplassen før vi kjørte "hjem" til leiligheten i Jakarta:)

  • Kommentarer: 2
  • Postet: 09.06.2012
  • Klokken: 15:44
  • Kategori: » Eventyr

2 kommentarer

Skrevet av Mammaen til Susanne  kl.11:01  @ 11.06.2012
Dere har hatt litt av en tur nedover til varmen! Kjempegøy å få oppleve verdens høyeste bygning..var du ikke litt sugen i magen da du kikka ned?? Jeg hadde ligget flat på gulvet der tror jeg, hehe:-D Gullmarkedet høres gøy ut! Var det mye fint å se på? Kjøpte dere noe eller? Gleder meg til du kommer hjem og viser bilder og forteller!:-D Hils masse til Stian, Steinar og Afia:-)
Skrevet av Lurre  kl.10:26  @ 12.06.2012
Mamma: Ja, det har vært en veldig fin opplevelse til nå, og det er fortsatt to uker igjen:D hihi.
Det har vært masse fint å se på ja:) Gleder meg til å komme heim til dere og <3 Skal hilse!!

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits