Reisedagbok: Dubai, dag 1 & 2.

Vi reiste fra Stavanger flyplass med flyet som gikk kvart over ni, og så heldige som vi er så traff vi selvfølgelig streiken.. Så det ble litt venting før vi heiv oss på flyet. Folka på flyplassen hadde iallefall ordnet det sånn at alle skulle ha det bra, med kaffe/kakao/te/vann og boller til alle i køen:)

For å komme oss til Dubai så måtte vi først fly til Amsterdam (og vente her i tre timer) før neste flight som gikk halv fire:). Vi fløy "KLM" til Amster og var superfornøyde med servicen på flyet! Det var noe annet en "Thomas Cook" som vi reiste med til Alanya ja:P hehe. Servicen ble forøvrig overgått når vi reiste med "Emirates", der er de mildt sagt fantastiske. Gratis treretters middag + ekstra serveringer og så mye drikke man klarer å få ned, inkl. alkohol! Kan ikke klage på sånt nei..


Venting på flyplassen i Amster.


Kjegasen min på flyet <3


Treretters flymiddag.. wuhu!

Vi ankom på hotellet vårt Ramada Al Barsha i 0200tiden på natta og ble møtt av en veldig blid gjeng ansatte. De sjekket oss fort inn og fraktet bagasjen opp på deluxe rommet som svigerfar hadde booket oss inn på, vi sovnet vi temmelig fort etterpå.. hehe.

Første dagen i Dubai brukte vi på å bli litt kjent. Vi labbet en del rundt på Mall of Emirates og Dubai Mall og for å komme oss rundt i byen så kjøpte vi oss et dagspass på metroen (som er verdens reneste metro-tog), her går togene med ca 3min mellomrom og er veldig oversiktelige med tanke på å komme seg av på riktig sted. Varmen i Dubai var forøvrig helt sinnssyk! Vi hadde godt over 44C i SKYGGEN.. Heldigvis er det super aircondition i alle butikker, taxier og stasjoner :) Vi fikk sett verdens eneste 7stjerners hotell denne dagen og spist ute på en skikkelig arabisk restaurant.

Finusen min i Dubaiii :)

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 09.06.2012
  • Klokken: 13:56
  • Kategori: » Eventyr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits