17. Mai!

Vår 17 mai var helt fantastisk:) Vi var først på is og kake hos et vennepar av Stian, der de hadde samlet hele guttegjengen + kjærester:) Det var utrolig koselig med masse fine folk og snop <3
Senere besøkte vi besteforeldrene til Stian sammen med svigermor og Johnny. Der ble det enda litt mer kake, kaffe og smørbrød:) Vi har jo ikke sett de siden jul, så det var fint å få treffe de igjen!

I år var det "Stians" 17. mai, som vil si at det var han som fikk bestemme hva vi skulle gjøre og at hans familie skulle priorieres:) (Må jo ha det likt sånn at alle blir fornøyde!)
Svigermor og mamma hadde derimot ordnet det sånn at alle fikk en knall 17mai, vi feiret nemlig sammen! Så da grillet hele familien min sammen med Stian sin familie hjemme hos svigers. Superkos! Og veldig vellykket:) Til kvelds så hadde jeg laget "Nigella's chocolate pavlova" og den ble en skikkelig hit, så jeg blir nok å lage den fremover ja!

Jeg og Stian fikk dessverre ikke et bilde sammen på 17, men dere kan jo iallefall se et bilde av antrekket mitt!Håper alle hadde en flott 17 mai! Det hadde iallefall vi:)

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 24.05.2012
  • Klokken: 22:36
  • Kategori: » Hverdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits