Hamam - Tyrkisk bad

Bare timer etter vi hadde ankommet hotellet så fant vi ut at vi ville ta hamam, sånn at vi fikk skrubbet bort døde hudceller og få en god start på solingen:)
Vi dro på Mimosa som var rett nedi gaten, og ble superfornøyde. Betalte kun 25 Lire per pers for full kroppsskrubb, badstue og boblemassage!

Man får på seg et rødt tørkle rundt kroppen (over sine edlere deler:p) og man kan velge om man vil ha på seg bikini/shorts under, eller ikke. Det tradisjonelle er å være uten, tyrkere/muslimer generelt er faktisk utrolig komfortable med å være nakne rundt andre av samme kjønn. Hamam er vanligvis delt inn i en herre- og kvinneavdeling.
Jeg derimot - ikke fullt så komfortabel med dette. Men vi hadde jo ikke tenkt på å ta med badetøy, så da måtte man jo nesten være naken under dette tørklet da! Hehe. Vi ble jo også spurt om vi ville være sammen eller alene under hamam, så vi tenkte jo at vi ville være sammen. For min del, uten badetøy - veldig dumt:P

Jeg ble jo da satt sammen med  herrene. hahahaha. Fikk uttdelt en eldre tilnærmet tannløs mann som skulle skrubbe og massere meg inni hamam'en. Han var ikke sjenert iallefall. Røsket av meg dette himla håndleet og la det fint over boobsa. Jeg ble jo skrekkslagen, for jeg hadde jo kun på meg en HVIT silketruse. Og de sparer ikke akkurat på vannet der inne, så jeg ble jo kliss klass. Hehe, Stian lo bare av meg for han sa at jeg så ut som jeg skulle dø når jeg kikket bort på han. Det skal sies at denne tyrkiske mannen var utrolig profesjonell, og jeg ble mindre ubekvem etterhvert som tiden gikk, på tross av at jeg lå tilnærmet naken på marmor"bordet". Men om jeg skal dra dit igjen, så kommer jeg til å presisere at jeg vil ha en kvinnelig massøse/skrubber for det var jo bare et lykketreff at denne mannen ikke var en creeper som brukte ekstra tid på å skrubbe.! Uansett så er jeg veldig fornøyd med servicen, prisen og stedet. Det var utrolig fint, rent og så profesjonelt ut:)


//Google

Slik ser det ut på hamam, stenen man ligger på er varm (jeg holdt på å renne bort:P hehe), og på bildet ser du en som får skummassasje og den andre får skrubb:)
En kjempefin opplevelse! <3 Jeg gleder meg allerede til neste gang:D

  • Kommentarer: 4
  • Postet: 16.05.2012
  • Klokken: 11:56
  • Kategori: » Eventyr

4 kommentarer

Skrevet av Bodil  kl.23:17  @ 18.05.2012
Hei

Håper du legger ut flere supre tips, vi reiser ned 31 mai og gleder oss masse. Hamam fikk vi tilbud om på hotellet til 40 euro og holdt på å få hakeslepp! 24 til hørtes jo overkommelig ut :) Får bare håpe vi finner Mimosa
Skrevet av Lurre  kl.21:27  @ 22.05.2012
Bodil: Det skal jeg gjøre vettu:) Taxisjåførene vet hvor Mimosa er, det er antagelig det mest kjente hamam'et i sentrum:) 40 euro er uansett en helt latterlig pris! Det skal ikke koste dere mer en maks 150,- per pers for full hamam (da inklusiv oljemassasje). :)
Skrevet av Bodil  kl.12:17  @ 02.06.2012
Hei. Vi fikk tilbud om mimosa via ving til 60 til! Forstår ingenting, de mente det var to mimosa! Vi har bestilt her, orker ik å lete med 4 barn
Skrevet av Lurre  kl.10:18  @ 06.06.2012
Bodil: Hmm.. Merkelige greier.. Ving vet å ta seg greit betalt ja:/ Kjedelig!
Men jeg skjønner deg godt. Det blir fort mye styr:/ Satser uansett på at dere kommer til å få en kjempefin opplevelse! Kos dere masse:)

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits