Nytt kamera

Nå har min kjære søte Stian kjøpt nytt kamera til oss. Det er et Pentax Optio WG-2, som tåler det aller meste. Det kan dykkes med ned til 12 meter, tåler å bli mistet i bakken fra 1.5m og tåler et trykk på 100kg (dvs. en person på 100kg kan faktisk stå på kameraet uten at det får skade).Sånn ser det ut! Skikkelig hardhaus;) Prisen ligger på ca 2500,-

Alle som er glad i å være aktive, enten det er på fjelltur, klatring, reising eller dykking har absolutt nytte av et sånt kamera.
Nå har vi i grunn kameraer til all slags type aktivitet, vi har mitt kompaktkamera (som jeg er veeeldig fornøyd med:D), speilreflekskameraet til Stian og nå dette aktivitetskameraet:)

On the side note: Jeg så at Stian hadde skrevet på et forum om undervannskameraer, og jeg merker jeg får panikk langt nedi lilletåa.
"Fungerer kjempefint og en kan heller bruke tiden på å utligne trykket enn å nødblåse i BCDen for å redde kameraet om man dykker dypere enn planlagt pga. strøm eller haier."

HAI? Gode gud. Hvis jeg møter på hai så kan jeg love deg at jeg ikke tenker mye rasjonelt. Ser faktisk for meg "hyperventilering mens tårer og snørr tyter ut"-scenarioet allerede.
Jeg er nemlig en hyperventilatør :D Når jeg klatrer, og kommer over 10-15 meter, så kaldsvetter jeg, får mildt panikk-attack og blir overbevist om at sikkerhetsselen ikke kommer til å holde om jeg faller.
Noe slitsomt når man klatrer et par ganger i uka:P MEN, den eneste måten å komme over fobier på er jo å bli utsatt for dem? Eller hur? Så, sharks.. Bring it on. (Eller ikke.. går helt fint om dere ikke viser dere når jeg dykker, altså.. Ehe.)

  • Kommentarer: 4
  • Postet: 02.05.2012
  • Klokken: 09:59
  • Kategori: » Blogg

4 kommentarer

Skrevet av Mamma  kl.23:16  @ 02.05.2012
HAI...!!! Veldig glad for at du skal ha med deg Steinar og Stian!! Regner med det er sånne snille haier som er på Bali:-D Gleder meg til å se undervannsbilder av gullfisker...og haier, hehe:-D
Skrevet av Lurre  kl.10:47  @ 03.05.2012
Mamma: Hehe! Jeg og:D Sikkert BARE snille haier.
Om jeg ser en hai så tror jeg ikke jeg tar bilde av den:( Tror jeg er for opptatt med å besvime og sånt!
Skrevet av Mamma  kl.19:05  @ 03.05.2012
Hehe, du kan jo ikke besvime..da spiser de deg jo!!! Du MÅ ta bilde...for INGEN vil tro på deg hvis ikke!! ...besvime kan du gjøre når du kommer i land!
Skrevet av Lurre  kl.08:47  @ 04.05.2012
Mamma: Haha! Skal "take it into consideration" om jeg møter på en hai!

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits