En typisk torsdag

Akkurat nå er jeg så skolelei som man kan få blitt:P Kjenner at jeg har tålmodighet som en treåring så fort jeg åpner pensumboka. Akkurat nå skumleser jeg, og bare gleder meg til denne ene og siste eksamenen er over før sommeren. 

Gleder meg til å ta fatt på sommerjobb, og ikke minst til verdens mest spennende tur sammen med Stian når vi skal besøke Steinar i Indonesia:)

Jeg sitter iallefall og trøtter meg på lesesalen akkurat nå, Stian er her ikke før om halvannen time.. så jeg burde kanskje lese et kapittel til i "politikk og demokrati - en innføring i stats- og kommunalkunnskap" (får lyst til å legge seg til å sove når man hører tittelen vettu:P)  før vi skal på kvadrat.

Jeg må få kjøpt meg Danatekt-krem på Boots apoteket, til min tørre, ømfintlige og stakkarslige hud:P Hehe. Tror ikke den tåler "hardværet" her i Stavanger:/ Jeg blir så uhyre tørr i T-sonen og på kinnbena (jepp! Motsatt av alle andre:P Må skille meg litt ut vett:P:P)Er superbustete på håret:P Hehe.. Bak meg i stripete genser sitter min kjære gruppekompis Fredrik! Nå skal jeg kose meg med melk, banan og en liten bit kokesjokolade.. Det har liksom blitt fast leserutine det.. hehe:D

Må ha en fin dag alle i hopa!

  • Kommentarer: 2
  • Postet: 12.04.2012
  • Klokken: 15:39
  • Kategori: » Blogg

2 kommentarer

Skrevet av Espus  kl.03:55  @ 15.04.2012
Haha, jeg tror vi har samme leserutine :) Kos kos
Skrevet av Lurre  kl.22:17  @ 15.04.2012
Espus: Verdens beste leserutine:D:D <3

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits