Gla' påsk! Og tilbake til hverdagen igjen... :)

Denne påska har flydd.. og da mener jeg virkelig tatt fart og flydd av gårde!! Hehe.. Det har vært utrolig koselig å være på sørlandet igjen, det er jo faktisk tre måneder siden sist vi så alle våre kjære.
Vi har jaggu fått masse påskeeegg og spist snop så det tyter ut av ørene på oss, så vel som at det har vært deilige middager, kaker, spekemat og gode oster.. Hehe, nå er det iallefall tilbake til det vanlige livet hvor trening og mat er i fokus:) Det er utrolig deilig det óg.(Livet som student kaller!)

Nå gleder jeg meg til bursdag og Tyrkiatur..  Krysser fingrene for at ukene fremover flyr de og:) <3
Venter også et par pakker i posten og de skal være her any day soon.
Jeg skal selvfølgelig dele med innholdet med dere når de kommer, og kan røpe såpass at det er treningsrelatert. Big shock! ;)

Nååå er det den ukentlige handleturen på butikken som kaller.. Får skynde meg og skrive mat-ukeplan.. Grunnen til at jeg ikke har delt ukeplaner med dere de siste ukene er jo fordi vi spiser "unormal" mat, altså holder oss unna mat med store mengder karbs og fett.. Men om dere er nysgjerrige på en sånn type matplan så må dere hyle ut! Jeg er ikke tankeleser riktig enda:) hehe!

Ha en strålende onsdag videre fine lesere <3

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 11.04.2012
  • Klokken: 16:50
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits