Et aller siste skippertak

...og sååå braker det løs med eksamen.

I morra klokka ni så skal vi ha en 6timers eksamen i sosialrett, her på universitetet.
Jeg gru-gleder meg. Det skal bli godt å være ferdig med den aller første eksamenen dette semesteret, samtidig som jeg ikke føler at TO måneder er på langtnær lenge nok til å forbrede seg på et emne som teller 10stp.. :S

I dag skal jeg gå igjennom notatene mine systematisk.. Det er en del teori som må pugges og leses på, jeg har egne måter å huske forskjellig teori på nemlig.. Hehe!! For eksempel så står BLID for barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet, og MIP står for det mildeste inngreps prinsipp.. etc etc... Jeg har alltid hatt slike huskeregler for meg selv, og det funker!

Ellers så er det hviledag i dag, dvs. ingen trening! Musklene skal få slappe av til i morra:) BodyPumpen i går var helt utrolig slitsom. Bill var virkelig på krigstokt! Når vi hadde pushups (på slutten av økta) så fikk jeg visst ikke lov til å kikke ned i bakken, så han tok likesågodt tak i den ekstremt svette panna mi og holdt hodet mitt sånn at jeg måtte se fremover. Herrebejezus er alt jeg kan si. TUNGT. Stian fikk også gjennomgå av Bill i går.. Hehehehe. Men igjen, når bikinikroppen 2012 er på plass, så skal jeg ikke klage mer! :)Revol Segron.. Eller Norges Lover.. Hehe!! Burde kanskje flippa kameraet sånn at det ikke bildet ble speilvendt.. *kremt* jaja! ;)

Ha en fin midtuke alleihop! I know i will! <3

  • Kommentarer: 3
  • Postet: 29.02.2012
  • Klokken: 09:16
  • Kategori: » Blogg

3 kommentarer

Skrevet av Mamma  kl.10:35  @ 29.02.2012
Mip mip, lykke til på eksamen snuppa mi<3
Skrevet av Mamma  kl.14:59  @ 29.02.2012
Nå begynner jaggu håret ditt og bli langt frøken! Veldig fint!
Skrevet av Lurre  kl.15:03  @ 29.02.2012
Mamma:Tusen takk!! hehe, ja, begynner å få litt lengde!! :)

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits