HELG

Nå er det bare tre små timer til helgen begynner igjen <3 Takk gud for det! Det har vært noen hektiske dager, og neste uke blir antagelig enda verre.. :/ Det skal bli godt å strekke litt på kroppen og kose seg med gode mennesker merker jeg!

I går var jeg og Silje på spinning, noe jeg ikke har vært på siden november.. tihi. Jeg tenkte selvfølgelig ikke på at jeg burde sjekke hva slags spinningtime det var jeg meldte oss på. Kremt.
Så joda, det var én time med høyintensitet..! Jeg hadde vært på bodypump tirsdagen i forveien og hadde fortsatt temmelig støle lår, så du kan jo tenke deg hvor "godt" det var i beina når intensiteten var høyest..hehe!

I dag derimot så er stølheten nesten borte, tror spinninga fikk "løsna opp" litt i lårene, på tross av at det var helt latterlig slitsomt og vondt. Gleder meg til en ny uke med "ny" kropp som ikke er støl lenger og nye treningsøkter <3

Ble dessverre ingen bilder i dag, men det kommer antagelig et lite bilderas til søndag:)
Over og ut! Ha en strålende helg!! :)

 

  • Kommentarer: 2
  • Postet: 24.02.2012
  • Klokken: 14:22
  • Kategori: » Blogg

2 kommentarer

Skrevet av Mamma  kl.14:32  @ 24.02.2012
Kose dere masse i helga! Deilig å ha litt fri fra lesinga noen dager tenker jeg!

Spinning høres gøy ut!

Klem fra mamsen som sitter i solveggen. Det er stiv kuling(jeg er i le), sol fra blå himmel og 14 grader...så nå kommer snart fregnene på besøk..vårfølelse!
Skrevet av Lurre  kl.08:48  @ 27.02.2012
Mamma: Tusen takk:) Jepp, var godt! men nå er det påan igjen du gitt;)

Spinning er tungt!!!! hehehe:D

Kos og klem til deg i vårværet ja <3

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits