Vips! Så var det bare en uke igjen..

Jepp.. Nå er det bare en uke igjen til eksamen, og jeg har ikke oppdatert bloggen ettersom jeg har hatt hendene fulle med trening og eksamenslesing. Vi har hatt et par kvelder sammen med gode venner, men ellers har det meste gått i ett.

På søndagen så var Silje på middag hjemme hos oss i campingvogna, så da disket Stian opp med biff, båtpoteter, stekt sopp, salat og bearnaise <3 Til dessert så fikk vi nystekte kanelboller:) Det var jo trossalt fastelavn, så da måtte vi nesten diske opp med noe ekstra godt;) (Ikke at jeg skal ta æren for kanelbollene, de var det stian som lagde:) <3


På tirsdag så fant Chris og Silje ut at de hadde så innmari lyst på vafler, så da gikk vi likesågreit hjem til Silje etter jeg og Stian hadde vært på bodypump:) Siljesnuppa serverte noen iiiinnmari gode vafler <3 Også satt vi på "puss in boots" som var helt latterlig bra! Anbefaler alle å se den:)
Siljemor <3


Chris som mente at vi MÅTTE ha nugatti på. Æsjas;P


Sånn jeg foretrekker vaffelen min <3 Bringbærsyltetøy og lettrømme :)I dag skal jeg og Silje på spinning klokka halv tre, og i fem-tiden så skal jeg og Stian klatre. Gleder meg!
Men først må dagens leseøkt bli unnagjort -_- (gleder meg no innmari til eksamenen i juss er over!!!!).

<3

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 23.02.2012
  • Klokken: 09:27
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits