Stian & meg

Historien om meg og Stian er det vel strengtatt ikke så mange som kjenner... Så her kommer den:) (Etter MIN erindring..hehe)

Det hele begynte med at jeg og lillebroren hans jobbet på utestedet Rivalen. Jeg bak baren, og han som DJ. Når Rivalen la ned, så byttet vi til å jobbe på Skyline som var naboutestedet til Rivalen. Jeg begynte som dørvakt der og sto samtidig litt i 18årsbaren, og ettersom Skyline nylig hadde utvidet til 18årsavdeling, og da trengte flere dørvakter, så fant Morten ut at han skulle høre om broren Stian ville stille opp. Det er nok det lureste Morten noen gang har gjort;) hihi.

Stian og jeg ble raskt gode kollegaer, selvom det ikke ble mest flørting på jobb. Mye høy musikk og masse folk gjør akkurat det litt vanskelig. Det forandret seg forøvrig når jeg en kveld ikke var på vakt, og nøt godt av personalrabattene i baren *host*. Stian var klin edru ettersom han hadde vært på vakt tidligere på kvelden, og jeg kan ikke noe annet enn å syntes synd på ham. Jeg trente 5 ganger i uken, og hadde ikke rørt alkohol på en GOD stund før jeg slo meg løs akkurat denne kvelden.. Så man kan si at jeg ikke tålte like mye som jeg trodde jeg gjorde. Stian stilte uansett opp som en gentleman og tilbød å kjøre meg hjem når jeg var ferdig med å hoppe rundt som en apekatt og fortelle alle hvor glad jeg var i dem:P

Når vi sto i oppkjørselen til huset den kvelden, så sa han at han veldig gjerne ville treffe meg igjen, men på privaten. Så da foreslo jeg at vi kunne møtes morgenen etter, for da skulle jeg likevel på joggetur. Hvorfor ikke ha en joggedate? (Jeg angret temmelig mye på at vi avtaltes å møtes klokka TI og attpåtil skulle jogge - dagen derpå:P) Men joda, han var der som avtalt, like kjekk som alltid i joggeklærne sine.
Vi endte opp med å gå, fremfor å jogge, og snakket om alt mulig. Når jeg tenker tilbake på det, så er det bare som en nydelig, romantisk film i hodet mitt. Vi gikk i skogen og endte opp med å komme til et nydelig hus ved vannet som det ikke var noen folk på. Så vi tok oss friheten til å legge oss på brygga som hørte til huset og snakket om livet. Da begynte det plutselig å regne, og han holdt jakken sin over hodene våre før vi løp inn i skogen igjen. I skogen var det sånn noenlunde ly, så vi lo av situasjonen og begynte å gå tilbake til huset vårt igjen.Det var vel denne daten som forandret hele meg. Jeg hadde planer om å inn i militæret.. Befalutdanningen. Hadde utsatt tanken på å få meg kjæreste, jeg var jo trossalt bare nitten år gammel. Det kunne vente. Jeg var så utrolig målrettet, og hadde antagelig klart opptakskravene med glans. Men Stian fikk hodet mitt på andre tanker.. Denne gutten bare kunne jeg ikke la gå. Da var jeg villig til å legge bort mine egne personlige drømmer, for å få en sjanse til å få til et forhold med drømmemannen.

For det er drømmemannen han er, for meg.

Vi flyttet sammen bare måneder etter vi hadde blitt kjærester, og vi flyttet til Stavanger. Han hadde fått jobb her (han er utdannet 3D animatør, og det er forøvrig han som har ordnet designet på siden min<3) og jeg fikk jobb som vikar for en spesialpedagog i en barnehage. Jeg jobbet i barnehagen i åtte måneder før jeg begynte på barnevernspedagogutdanningen. Life works in mysterious ways sier jeg bare. For jeg trives så utrolig godt. Valgene jeg har tatt har vist seg å være de beste for meg. Selvom jeg har måtte ofre ting som har vært tungt, underveis. Alt har uansett ført til at forholdet mellom  Stian og meg blir sterkere og sterkere for hver dag som går. Han er fantastisk, og jeg elsker ham av hele mitt hjerte. Drømmemannen min.

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 22.10.2010
  • Klokken: 18:41
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits