Campingvogna

 

Som dere sikkert allerede har skjønt, så bor jeg og samboeren min Stian i ei campingvogn. Vi flyttet inn i vogna i August 2011, fordi vi havnet i en "boligkrise" og plutselig sto uten leilighet - MIDT i skolestart. Da sier det seg selv at det er håpløst å prøve å finne noe til forunftig pris i oljebyen Stavanger. Selvom det kan høres ut som en tragisk historie, så er det faktisk det lureste vi har gjort noen gang. Vi kjøpte ei kvalitetsvogn til 120 000,- og vi er innmari fornøyd. Vogna er en Fendt diamant 590, 2005 modell.Vi er begge oppvokst i enebolig, så det er jo ingen hemmelighet at vi var litt nervøse for hvordan omstillingen skulle bli. Men det har gått over ALL forventning. Vi trives så utrolig godt, og planen er å bo her til jeg er ferdig med studiene, som jo er om litt under to år til:) Vi var også litt usikre på hvordan folk kom til å reagere på at vi valgte å gjøre dette, men jeg kan med hånden på hjertet si at folk flest heller blir imponerte og gjerne vil høre om bakgrunnen til hvorfor vi vil bo i campingvogn.


Man kan vel sammenlikne det å bo i campingvogn, som å bo i en studenthybel.. Bare at vi har eget kjøkken og plass til 52" i stua;) hihi. Vi kan jo heller ikke legge skjul på at det er utrolig billig å bo i campingvogn. Vi betaler 4000 i mnd for TV, internett, leie og strøm... Da blir det mye sparing.. Noe som gjør at vi om to år til har godt over en halv million i kapital, som i hovedsak skal legges i enebolig:) Smart??Jeg er veldig fornøyd med valget vi har tatt. Ja, det er kanskje litt mer upraktisk enn å bo i en hybel.. Men det vender man seg fort til. Tro meg. Vi har bodd her i et år nå, og jeg er veldig takknemlig for at kjæresten min og jeg kom frem til en så "vill " ide, og "went with it".  Det gjør meg en følelse av at sammen, så kan vi få til alt.

  • Kommentarer: 0
  • Postet: 23.09.2010
  • Klokken: 19:45
  • Kategori: » Blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Profilbilde
   Legg meg til som venn
   Kontakt

Hei! Jeg heter Susanne og jeg blogger om hvordan det er å bo i campingvogn sammen med kjæresten min Stian.

Vi er veldig glade i å reise, og lever livet til det fulle:) Du må gjerne følge bloggen min, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en kommentar før du går igjen:)

Copyright @ Stian

- - -KategorierArkiv

hits